De prijzen vermeld op deze website zijn in euro en steeds met inbegrip van btw en levering of gratis toesturen, in België, tot op een afstand van 175 km van Poperinge. Tenzij anders duidelijk vermeld, zoals voor outlet- of solden-artikelen.


De levering betekent dat de omvangrijke meubelen door ons worden vervoerd tot aan uw huisadres.  De levering van kleinere draagbare pakketten (ls deze ps als klein pakket kunnen verstuurd worden) betekent dat deze aan u gratis verstuurd worden via "UPS Access Point" afhaalpunten.

De levering gebeurt door alvast één persoon en veelal op verkeersarme momenten.  Dit zijn ook momenten waarop vele mensen thuis zijn, wat de afspraak makkelijk maakt !

Woont u verderaf, in België, dan 175km van Poperinge, informeer dan even over de laagste bijkomende vervoerskost in de winkel of via deze link en vermeld duidelijk uw adresgegevens.

Bij outletprijzen, prijzen voor toonzaalmodellen of solden zijn levering en montage niet inbegrepen.


Uitladen en inhuizen :  indien de meubelen omwille van het gewicht of omwille van de veiligheid en kwaliteit met twee personen dienen te worden uitgeladen en ingehuisd, dan rekenen we op de klant om even behulpzaam te zijn. 
Woont u op etage, dan gaat u vooraf na of de meubelen makkelijk via de trap of binnenlift kunnen en mogen ingehuisd worden. Gebruik van een buitenlift om etage te bereiken, is niet inbegrepen. 
Wilt u een gegarandeerde twee-persoons levering en montage, spreek dit af bij uw bestelling !


Montage :  tenzij anders duidelijk vermeld staat, worden tafel, stoelen, salontafels en zitmeubelen door ons ontpakt en gemonteerd.  Omwille van het gewicht of de kwaliteit van de montage, kan hierbij uw hulp heel even nodig zijn.  

Meubelen uit de gamma Hulsta Now hebben een voordelige prijszetting "zonder montage".  Deze worden in pak geleverd en je kunt deze makkelijk zelf monteren.
Voor het ophangen van meubelen aan de muur of het vastmaken van meubelen aan de muur, adviseren wij u om beroep te doen op vakmannen uit uw buurt, zoals de timmerman of de professionele klusjesman.

Voor het eventueel monteren van meubelen Now betaalt u de gepresteerde uren.Verpakking :  de meubelen zijn doeltreffend verpakt.  Bij ontpakken en montage, verwijderen wij deze en sorteren deze vakkundig voor verdere recyclage.

Korting ?   Bepaalde meubelen zijn minder omvangrijk en zijn makkelijk zelf af te halen, vragen geen montage en hebben verpakkingen die makkelijk door u kunnen worden verwijderd...  Dit zijn goede argumenten om een korting te bekomen op deze meubelen.  Informeer hierover in de winkel of via deze link en vermeld hierbij duidelijk uw adresgegevens en de betrokken meubelen.


Betaling ?  bij de aflevering wordt u een factuur aangeboden voor het te betalen bedrag zoals afgesproken in uw bestelnota.   U kunt deze factuur vereffenen in speciën. Hebt u hierover vooraf afspraak gemaakt en een voorschot overgemaakt, dan kunt u de factuur ook vereffenen met een dadelijke bankoverschrijving naar het op de factuur vermelde banknummer, met vermelding van het factuurnummer.
Bij afhaling betaalt u in speciën of maakt u vooraf een bankoverschrijving.