InHetWoonhuis.be staat voor een complete dienstverlening.

gratis levering 
gratis vakkundige montage 
  • bij de levering van uw meubelen (die op de vloer staan),
  • de verpakkingen worden verwijderd,
  • gebruik en onderhoud tips worden u overgemaakt,
  • lees meer over wat en hoe van de montage
 

en op passende momenten
  • van di < vrij , met aankomst tussen 9u30 en 11u30 en tussen 13u30 en 18u30,
  • eenvoudige leveringen kunnen mogelijk ook op zaterdagmorgen,
  • verderaf veelal op verkeersarmere momenten, zoals in de avonduren of op zondag.  Ook de maandag is hiervoor gereserveerd. 
  • lukt het voor u beter op een ander moment, stel ons de vraag !  


Woont u op etage, let er dan op dat de goederen eenvoudig op etage kunnen worden gebracht en dat hiervoor ook de lift gebruikt mag worden. Het zo nodig gebruik van een buitenlift is niet in de levering inbegrepen.


Levertermijn ? 
Onze leveranciers hanteren korte en stipte levertermijnen. Binnen enkele dagen na uw bestelling kunnen wij u mededelen wanneer wij jullie nieuwe tafel of stoelen bij ons zullen ontvangen.  Na ontvangst kan uw bestelling dan snel bij jullie aangeleverd worden.
Wil je pas later dan bij eerste gelegenheid, bvb na inrichtingswerken, de goederen geleverd krijgen, meldt dit dan bij de bestelling.

Verpakkingsmateriaal

Als onderdeel van onze service nemen we bij de levering alle verpakking van de aangekochte producten terug mee zodat uw woning terug proper, opgeruimd, en vooral, klaar is om te genieten van uw nieuwe tafel, stoelen, relax, bed, ... . Hierdoor hebben we in ons magazijn steeds wat verpakkingsmateriaal liggen. Plant u schilderwerken of moet er iets opgeborgen worden op zolder of verhuist u of wenst u uw planten te beschermen in de winter of ..., en u bent op zoek naar stevig karton, beschermende bubbeltjesfolie of grote vellen plastiekfolie? Laat gerust iets weten of loop eens binnen in onze toonzaal (klik hier voor onze contactgegevens). Hou er echter wel rekening mee dat we ons magazijn regelmatig opruimen en dat er dan een beperkt aanbod is aan verpakkingsmateriaal, dus geef ons tijdig een seintje.