InHetWoonhuis.be staat voor een complete dienstverlening.

Wij leveren uw bestelling van omvangrijke meubelen gratis in België tot 175km van bij ons in 8970 Poperinge, vanaf een aankoopbedrag van 475 euro.  Zie via google maps.  
Kleinere pakketten die voldoen aan de voorwaarden om als pakket verstuurd te worden via de Kiala afhaalpunten (UPS Access Point - zie www.kiala.be) worden u gratis via deze afhaalpunten toegestuurd. 

Voor leveringen verder af of voor een kleiner bedrag , neem snel even contact via 0475/300.697 of via hallo@inhetwoonhuis.be.  Dan kunnen we je dadelijk de laagste kostprijs hiervoor melden.
Kleinere pakjes (zoals een zitkussen, een krukje, ...) worden snel verstuurd via Kiala afhaalpunten. 

Woont u op etage, let er dan op dat de goederen eenvoudig op etage kunnen worden gebracht en dat hiervoor ook de lift gebruikt mag worden. Het zo nodig gebruik van een buitenlift is niet in de levering inbegrepen.

Wanneer komen we bij u langs ? 
Onze levering voeren we uit in eigen regie.  We zijn zo ook heel flexibel en we kunnen ons makkelijk aanpassen aan de momenten waarop iemand bij jullie thuis beschikbaar is. 
Zodra de goederen bij ons klaar staan voor levering, sturen we u een bericht met deze melding en de vraag om ons enkele momenten voor te stellen waarop de levering makkelijk lukt.  We bevestigen dan daarop snel wanneer we langs komen. 

Wij leveren verderaf veelal op verkeersarmere momenten, zoals in de avonduren.  Dan zijn de klanten makkelijker thuis om de goederen te ontvangen en ontwijken we veilig de drukke spitsuren.  

Levertermijn ? 
Onze leveranciers hanteren korte en stipte levertermijnen. Binnen enkele dagen na uw bestelling kunnen wij u mededelen wanneer wij jullie nieuwe tafel of stoelen bij ons zullen ontvangen.  Na ontvangst kan uw bestelling dan snel bij jullie aangeleverd worden.
Wil je pas later dan bij eerste gelegenheid, bvb na inrichtingswerken, de goederen geleverd krijgen, meldt dit dan bij de bestelling.

Verpakkingsmateriaal

Als onderdeel van onze service nemen we bij de levering alle verpakking van de aangekochte producten terug mee zodat uw woning terug proper, opgeruimd, en vooral, klaar is om te genieten van uw nieuwe tafel, stoelen, relax, bed, ... . Hierdoor hebben we in ons magazijn steeds wat verpakkingsmateriaal liggen. Plant u schilderwerken of moet er iets opgeborgen worden op zolder of verhuist u of wenst u uw planten te beschermen in de winter of ..., en u bent op zoek naar stevig karton, beschermende bubbeltjesfolie of grote vellen plastiekfolie? Laat gerust iets weten of loop eens binnen in onze toonzaal (klik hier voor onze contactgegevens). Hou er echter wel rekening mee dat we ons magazijn regelmatig opruimen en dat er dan een beperkt aanbod is aan verpakkingsmateriaal, dus geef ons tijdig een seintje.