relaxen

relaxen
we selecteerden voor u een heel comfortabel en mooi gamma relax fauteuils

Deze eigentijdse relax fauteuils laten je ontspannen zitten en relaxen. Manueel te verstellen of via elektrische motoren met accu en geïntegreerde tiptoetsen.  Dit vermijdt alle kabels op de vloer en biedt in optie de sta-op hulp. 
 
Manuele verstelling (Fab 5, vanaf 1.495,00 euro)
Bij ons gamma van relaxen kan je het voet- en rugdeel los van elkaar bewegen om zo het ideale comfort voor iedere situatie aan te bieden.
Voor het uitplooien van het voetdeel bij de manuele versie gebruik je lichaamsdruk tegen de rug van de relax. Het rugdeel beweegt zich naar wens achteruit met behulp van een gasveer die ontgrendelt wordt door het staafje aan de binnenkant van de arm.
Ook de hoofdsteun kan bewogen worden om bvb. gemakkelijker naar televisie te kunnen kijken.

Elektrische verstellling (Fab 5 en Twice, vanaf 1.790,00 euro)
De elektrische versie heeft een ingebouwde batterij waardoor er geen kabel blijft liggen op de vloer.
Vergelijkbaar met een smartphone hoef je uw relax gewoon af en toe op te laden. Voor de rest van de tijd kan de oplaadkabel in de kast. We voorzien een mooi plastieken doosje om die oplaadkabel in op te bergen.
Ook de bediening heeft geen losliggende kabels want je verstelt je relax via handige tiptoetsen
Er zijn 4 toetsen: 2 (op en neer) voor de voetverstelling en 2 voor de rugverstelling. Zolang je de toets ingedrukt houdt zal de relax bewegen. Laat je de toets los, dan stopt de beweging op de door uw gewenste plaats. 
Naast de elektrische verstelling van rug- en voetendeel kan je ook nog manueel de hoofdsteun verstellen.

    
     

Maat van de relax
Medium : is de standaard maat.
Small : In deze uitvoering is de zithoogte 2 cm lager en de zitdiepte 2 cm minder dan bij de standaard uitvoering.
Large : In deze uitvoering is de zithoogte 2 cm hoger en de zitdiepte 2 cm meer dan bij de standaard uitvoering.

Verschillende modellen en voeten
Heb je het liever wat moderner of net wat gezelliger, aan u de keuze. Er zijn verschillende modellen en voeten beschikbaar waardoor je de relax zo kan samenstellen dat hij perfect past in uw interieur. Ook de ruime kleurkeuze in de leders laat heel wat creativiteit toe.

Lederkwaliteiten
Semira
Een geschuurd en gecorrigeerd leder, wat inhoudt dat de natuurlijke befouting van een huid wordt afgeschuurd en van een grove leerprint wordt voorzien. Het is soepel leder met een gemiddelde dikte van ca. 1,4 to 1,6 mm.
Ultra
leder met een heel zachte grip. Door en door geverfd in vaten en voorzien van een lichte beschermlaag. Zodat men kan spreken van een echte semi-aniline kwaliteit. Door het ontbreken van een kunstmatige print, behoudt het leder zijn soepelheid en heeft het een natuurlijke optiek. Het is leder zoals leder bedoeld is! gemiddelde dikte ca. 1.3mm.Over ons

Over ons

Uw vertrouwde partner voor leuke stoelen, functionele tafels, comfortabele relaxen en klein meubilair.

Een familiebedrijf gelegen te Poperinge, met tevreden klanten in heel Vlaanderen en ver daarbuiten.
 
klik hier door voor meer over ons en onze winkel